پرفروش ترین های پویا همراه
دسته بندی ها
    Filters
    Preferences
    جستجو

    16 روند برتر فناوری موبایل در سال 2022

    16 روند برتر فناوری موبایل در سال 2022

    توسعه موبایل برای بسیاری از مشاغل به یک اولویت و امری عادی تبدیل شده است. بدون راه‌حل‌های بهینه شده برای موبایل، شرکت‌ها بدون شک در معرض خطر از دست دادن تعداد قابل توجهی از مشتریان و عقب ماندن از رقابت هستند. در این مقاله، ما روندهای اصلی موبایل در حال حاضر و برای سال های آینده را گردآوری کرده ایم.

     

    افزایش پذیرش دستگاه های تلفن همراه منجر به رشد چشمگیر صنعت برنامه های تلفن همراه شده است.

     

    طبق اطلاعات GSMA Intelligence، در حال حاضر حدود 5.31 میلیارد کاربر منحصر به فرد تلفن همراه در سراسر جهان وجود دارد.

    بر اساس آمار Statista، در سال 2021، کاربران 230 میلیارد برنامه را روی دستگاه های تلفن همراه خود دانلود کردند که نسبت به سال 2016 افزایش 63 درصدی داشته است.

    بر اساس گزارش BusinessofApps، درآمد اپلیکیشن های موبایل اندروید و iOS در سال 2021 به 133 میلیارد دلار رسید.

    گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های تلفن همراه فرصت‌های تجاری جدیدی را باز می‌کنند. از آنجایی که مشتریان به راحتی و آزادی نیاز دارند، انتظار دارند که بتوانند از طریق دستگاه های قابل حمل به خدمات دسترسی داشته باشند و مایل به دانلود برنامه های کاربردی برای این منظور هستند. با این حال، همه برنامه ها برای همه کاربران جذاب نیستند. برای ارضای نیازهای مشتری و رقابتی ماندن در چنین شرایطی، توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل باید بر فناوری های نوآورانه تکیه کنند

     

     

    لیست زیر از داغترین روندهای فناوری تلفن همراه که در آینده نزدیک صنعت را شکل خواهد داد می تواند هم برای کسانی که یک تجارت را اداره می کنند و هم برای کسانی که راه حل های نرم افزاری برای

    دستگاه های تلفن همراه توسعه می دهند مفید باشد.

     

    1.    هوش مصنوعی (AI)
    2.    واقعیت افزوده و واقعیت مجازی
    3.    اپلیکیشن های موبایل اینترنت اشیا
    4.    پرداخت های موبایلی
    5.    برنامه های کاربردی موبایل مبتنی بر ابر
    6.    قابلیت اتصال 5G
    7.    تاثیر فناوری پوشیدنی بر توسعه اپلیکیشن
    8.    امنیت موبایل پیشرفته
    9.    دستگاه های موبایل برای اتوماسیون خانگی
    10.                      برنامه های موبایل برای مشاغل کوچک
    11.                      تقویت اپلیکیشن های حمل و نقل
    12.                      درآمد اپلیکیشن موبایل در حال افزایش است
    13.                      توسعه موبایل بین پلتفرمی
    14.                      فناوری بیومتریک برنامه‌های موبایل را تغییر می‌دهد
    15.                      فناوری مبتنی بر مکان
    16.                      دستگاه خود را بیاورید (BYOD) 

     

    1. هوش مصنوعی (AI)

    از سال 2017، زمانی که اپل به توسعه دهندگان اجازه داد دستیار صوتی Siri را در برنامه های خود ادغام کنند، روندهای صنعت موبایل بر هوش مصنوعی متمرکز شده است. این امر پذیرش و ادغام الگوریتم های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را در برنامه های کاربردی در زمینه های مختلف تشویق کرد.

     

    موارد زیر چند مورد استفاده محبوب هستند:

     

    چت بات ها و دستیاران شخصی مجازی در صنایع خدماتی

    تبلیغات و توصیه های شخصی سازی شده در تجارت الکترونیک

    برنامه های تشخیص حرکت و چهره برای سیستم های نظارتی

    راه حل های پیش بینی مالی

    نرم افزار پزشکی که به تعیین تشخیص و پیشنهاد درمان کمک می کند

    برنامه های تشخیص صدا برای بازی، سرگرمی و ارتباطات هندزفری

    در حال حاضر، اپلیکیشن‌های مختلف تلفن همراه می‌توانند دستورات صوتی را تشخیص دهند، داده‌های متنی و تصویری را تجزیه و تحلیل کنند، رفتار کاربر را پیش‌بینی کنند، و پیش‌بینی، توصیه‌ها و تصمیم‌گیری کنند. رقابت شدیدی بین توسعه دهندگان گوشی های هوشمند وجود دارد که می خواهند دستگاه های خود را با عناصر AI و ML تا حد امکان بسته بندی کنند.

     

     

    2. واقعیت افزوده و واقعیت مجازی

    تعداد فزاینده‌ای از اپلیکیشن‌ها از ویژگی‌های واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) استفاده می‌کنند و این روند از بین نمی‌رود.

     

    با توجه به ResearchAndMarkets، بازار واقعیت افزوده موبایل (MAR) در سال 2020 حدود 10.7 میلیارد دلار برآورد شده است. پیش بینی می شود تا سال 2027 به 230.6 میلیارد دلار افزایش یابد.

     

    برنامه‌هایی که از AR/VR استفاده می‌کنند، فرصت‌های باورنکردنی را با بهبود محیط دنیای واقعی با اشیاء دیجیتال، فراهم می‌کنند، بنابراین تجربه کاربر را بهبود می‌بخشند. چند سال پیش، تکنیک‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی بیشتر در برنامه‌های بازی (موفقیت فوق‌العاده Pokemon Go را به یاد بیاورید) و کمپین‌های بازاریابی برای سرگرم کردن و تحت تأثیر قرار دادن مشتریان استفاده می‌شد. امروزه دنیای موبایل از واقعیت افزوده و مجازی برای اهداف عملی تر استفاده می کند، مانند:

     

    اندازه گیری شی

    جهت یابی

    تحصیلات

    طراحی داخلی

    راهنمای کاربر

    یک مثال خوب CanvasLogic است - یک نرم افزار پیکربندی بصری با ویژگی های 3 بعدی و واقعیت افزوده که برای فروش محصولات بسیار قابل تنظیم استفاده می شود.

     

    علاوه بر این، تولیدکنندگان گوشی های هوشمند تولید دستگاه های مجهز به واقعیت افزوده را افزایش داده اند: به عنوان یک تخمین بسیار محافظه کارانه، در سال 2021 بیش از 500 میلیون دستگاه iOS و بیش از 1 میلیارد دستگاه اندروید وجود داشت که می توانستند واقعیت افزوده را تجربه کنند.

     

      

    3. برنامه های موبایل IoT

    اینترنت اشیا در بسیاری از بخش‌ها، از مراقبت‌های بهداشتی و کشاورزی گرفته تا تولید و حمل‌ونقل، به جریان اصلی تبدیل شده است، که منجر به توسعه بیشتر برنامه‌های کاربردی اینترنت اشیا شده است. به طور خلاصه، اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا، شکاف بین دستگاه‌های تلفن همراه متصل و افراد را پر می‌کنند.

     

    برنامه ها ابزارهایی برای مدیریت از راه دور دستگاه های متصل هستند که به کاربران اجازه می دهند:

     

    خوانش دستگاه های تلفن همراه و حسگرها را نظارت کنید

    تجزیه و تحلیل داده ها، ساخت نمودار و تولید گزارش

    دستگاه‌ها را مدیریت کنید (پیکربندی، باز/بستن، روشن/خاموش کردن، راه‌اندازی اعلان‌ها و موارد دیگر).

    اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا برای راه‌حل‌های متمرکز بر مشتری (لوازم خانگی هوشمند، پوشیدنی‌ها، حسگرهای ترافیک) و مدیریت در سطح سازمانی (شبکه‌های نفت و گاز، خطوط راه‌آهن، خودروهای خودران) به همان اندازه سودمند هستند.

     

     

    4. پرداخت موبایلی

    در حال حاضر، تجارت الکترونیک یکی از سریع‌ترین بازارهای در حال توسعه در جهان است و خرید از طریق موبایل در میان گرایش‌های برتر است. در نتیجه، تقاضا برای پرداخت های موبایلی در حال رشد است.

     

    بر اساس گزارش BusinessofApps، تعداد کاربران اپلیکیشن های پرداخت موبایلی در سال 2020 افزایش قابل توجهی داشته است — 2.3 میلیارد در مقابل 1.4 میلیارد در سال 2019. این در درجه اول به دلیل همه گیر شدن و اجتناب مردم از پرداخت نقدی ایجاد شده است.

     

    علاوه بر برنامه های کاربردی بانکی متعدد، پرکاربردترین اپلیکیشن های پرداخت عبارتند از Apple Pay، Google Pay، PayPal، AliPay، WeChatPay و Zelle. این برنامه‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا تراکنش‌های مالی را سریع‌تر، آسان‌تر و از هر کجا انجام دهند و به رونق تجارت تلفن همراه کمک می‌کنند. در سال 2022، روند توسعه اپلیکیشن های تجارت الکترونیک برای پرداخت های موبایلی ادامه خواهد داشت.

     

     

    5. برنامه های کاربردی موبایل مبتنی بر ابر

    برنامه‌های موبایلی که فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، اینترنت اشیا و غیره را ادغام می‌کنند، به فضای ذخیره‌سازی زیادی در حافظه داخلی دستگاه تلفن همراه نیاز دارند. اما یک برنامه با اندازه گیگابایت راه حل انتخابی برای کاربران نیست.

     

    رایانش ابری به راحتی این مشکل را حل می کند: سرورهای راه دور فضای ذخیره سازی لازم را برای عملکرد یکپارچه برنامه ای فراهم می کنند که به سرعت دانلود می شود و بر حافظه داخلی دستگاه تلفن همراه شما تأثیر نمی گذارد. ابر یعنی:

     

    عملکرد ایمن در چندین دستگاه

    صرفه جویی در هزینه هاستینگ

    قدرت محاسباتی بسیار بیشتر

    ظرفیت ذخیره سازی و بارگیری بهتر

    افزایش حفظ کاربر

    ساده سازی عملیات

    به همین دلیل است که ارائه دهندگان فعالانه روی برنامه های مبتنی بر ابر سرمایه گذاری می کنند، که به ایجاد عصر موبایل ابری کمک کرده است.

     

     

    6. اتصال 5G

    5G دنیای توسعه اپلیکیشن موبایل را متحول می کند. پیاده سازی فناوری های پیشرفته ای مانند اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، AR و رایانش ابری در دستگاه های تلفن همراه به دلیل افزایش اتصال بی سیم امکان پذیر است. در حال حاضر، شبکه نسل پنجم در سطح جهانی در حال گسترش است و نیازهای ارتباطی افزایش یافته را برای میلیاردها دستگاه تامین می کند.

     

    این چهار مزیت اصلی را برای راه حل های تلفن همراه ارائه می دهد:

     

    سرعت - استاندارد 5G تا 100 برابر سریعتر از 4G است.

    تأخیر کم — ارتباطات با تأخیر کم فوق‌العاده قابل اعتماد (URLLC) که همراه با 5G ارائه می‌شود، پردازش بی‌درنگ داده را تضمین می‌کند.

    قابلیت اتصال – با 5G، امکان اتصال بیش از یک میلیون دستگاه تلفن همراه در مقایسه با چند هزار دستگاه که توسط 4G پشتیبانی می شود، وجود دارد. این فرصت جدیدی را برای توسعه برنامه های اینترنت اشیا باز می کند.

    پهنای باند - 5G اتصال عالی را هنگام کار با باندهای کم، متوسط و بالا ارائه می دهد.

     

     

     

    7. تاثیر فناوری پوشیدنی بر توسعه اپلیکیشن

    ظهور دستگاه‌های پوشیدنی و موارد استفاده گسترده از آنها فرصت‌های جدیدی را برای مشاغل باز می‌کند. توسعه اپلیکیشن موبایل برای ابزارهای پوشیدنی یکی از پررونق ترین صنایع است زیرا اپلیکیشن ها ارتباط محکم تری را بین برندها و کاربران تضمین می کنند. اگر یک دستگاه پوشیدنی با یک برنامه جفت شود، مشتریان تمایل بیشتری به استفاده از آن دارند زیرا طیف وسیع تری از فرصت ها را به دست می آورند (به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده و توصیه های شخصی).

     

    اپلیکیشن‌های پوشیدنی با اپلیکیشن‌های گوشی‌های هوشمند متفاوت هستند: رابط‌های آن‌ها با توجه به اندازه‌های کوچک صفحه نمایش مختصر هستند و باید مصرف انرژی پایینی داشته باشند.

     

    در حال حاضر اپلیکیشن‌های ساعت‌های هوشمند و ردیاب‌های تناسب اندام پرکاربردترین راه‌حل‌ها هستند. اما در آینده نزدیک، برنامه های بیشتری برای سایر دستگاه های تلفن همراه مانند عینک هوشمند یا گج مراقبت های بهداشتی طراحی خواهد شد.

     

     

    8. امنیت موبایل پیشرفته

    امنیت برنامه همچنان داغ ترین مسئله برای ارائه دهندگان و مصرف کنندگان است. از آنجایی که کاربران در حال تغذیه و مدیریت اطلاعات محرمانه بر روی گوشی های هوشمند و سایر دستگاه های تلفن همراه خود هستند، به تدابیر امنیتی عالی نیاز دارند.

     

    اولویت توسعه موبایل برای آینده نزدیک توجه بیشتر به ایجاد ویژگی های امنیتی داخلی در برنامه ها است. بدیهی است که بلاک چین فناوری اصلی است که برای اطمینان از حفاظت از داده ها استفاده می شود

     

     

     

    9. دستگاه های موبایل برای اتوماسیون خانگی

    فناوری موبایل همراه با دستگاه های اینترنت اشیا به کاربران اجازه می دهد تا از راحتی و امنیت خانه خود اطمینان حاصل کنند. و روند خانه های هوشمند به دلیل پیشرفت در صنعت اینترنت اشیا در حال رشد است.

     

    Statista می گوید که ارزش بازار خانه های هوشمند در سراسر جهان در سال 2022 حدود 53 میلیون دلار خواهد بود.

    کارشناسان پیش بینی می کنند که بیش از نیمی از خانه ها در ایالات متحده تا سال 2023 راه حل های اتوماسیون خانگی را اتخاذ خواهند کرد.

    از این رو، خانه های هوشمند بازار بزرگی برای فناوری موبایل هستند. با استفاده از یک برنامه واحد، صاحبان خانه می توانند حتی از راه دور دما، رطوبت، تهویه، کنترل مصرف آب و برق، نظارت بر سیستم های نظارتی و موارد دیگر را از راه دور تنظیم کنند.

     

     

    10. برنامه های موبایل برای مشاغل کوچک

    امروزه، یک برنامه تلفن همراه یک ابزار لوکس نیست که تنها در دسترس رهبران بازار است، بلکه ابزاری است که بیشتر مشاغل کوچک برای ارتباط با مشتریان یا پرسنل در زمان واقعی و حتی در حال حرکت به آن نیاز دارند. با استفاده از یک برنامه، هر کسب و کاری می تواند گردش کار خود را بهینه کند، مشتریان بیشتری را جذب کند و از بینش های تحلیلی استفاده کند. در نتیجه، شرکت ها از بهبود تجربه کاربری و افزایش فروش سود می برند.

     

    امسال، شرکت‌های کوچک بیشتری که در حوزه‌هایی مانند گردشگری، سرگرمی، پزشکی، پذیرایی، زیبایی و تناسب اندام کار می‌کنند، یک راه‌حل موبایل را توسعه خواهند داد.

     

     

    11. تقویت برنامه های حمل و نقل

    صنعت لجستیک و حمل و نقل به طور فعال برنامه های تلفن همراه را ترکیب می کند و تحت تأثیر آنها تغییرات قابل توجهی را تجربه می کند. دو دسته کلی از راه حل های موبایل برای حمل و نقل وجود دارد:

     

    برای مصرف کنندگان - برنامه های بهینه سازی مسیر، برنامه های کرایه اتومبیل، نظارت بر برنامه حمل و نقل عمومی، ردیابی ترافیک و سیستم های اطلاعات پارکینگ و غیره.

    برای مشاغل - راه حل های مدیریت ناوگان، سیستم های نظارت بر ابزار (جلوگیری از سرقت سوخت به ویژه ضروری است)، راه حل های بهینه سازی زمان بندی تحویل و غیره.

    این بخش نشان دهنده پتانسیل عظیمی برای توسعه اپلیکیشن است، بنابراین رشد تضمین شده است.

     

     

    12. درآمد اپلیکیشن موبایل در حال افزایش است

    درآمد اپلیکیشن های موبایل در بخش های مختلف سال به سال افزایش می یابد و سال 2022 نیز از این قاعده مستثنی نیست. Statista پیش‌بینی می‌کند امسال از 469 میلیارد دلار فراتر رود و بازی‌ها، شبکه‌های اجتماعی و سرگرمی‌ها صنایع پیشرو هستند. پیش بینی می شود تا سال 2025 درآمد به مرز 613 میلیارد دلار برسد.

     

    13. توسعه موبایل بین پلتفرمی

    راه حل های اندروید و iOS بر بازار برنامه های موبایل تسلط دارند (در مجموع بیش از 99٪). از این رو، برای بسیاری از کسب و کارها، ایجاد یک برنامه چند پلتفرمی که به همان اندازه با تمام پلتفرم های مورد نیاز سازگار باشد، مقرون به صرفه تر است. چرا تعداد راه حل های چند پلتفرمی افزایش می یابد؟

     

     

     

    14. فناوری بیومتریک برنامه های موبایل را تغییر شکل می دهد

    از آنجایی که امنیت داده‌های حساس در دستگاه‌های تلفن همراه همچنان داغ‌ترین مسئله است، برنامه‌ها به فناوری‌های پیشرفته‌تری برای اطمینان از محافظت از آنها مجهز شده‌اند. در این راستا، بیومتریک محبوبیت پیدا می کند.

     

    به گفته Statista، بازار جهانی فناوری های بیومتریک در سال های گذشته به تدریج در حال رشد بوده است. در سال‌های آینده، آنها افزایش سریع درآمد را از 36.6 میلیارد دلار در سال 2020 به 68.6 میلیارد دلار در سال 2025 پیش‌بینی می‌کنند.

     

    محبوب ترین انواع بیومتریک مورد استفاده در برنامه ها عبارتند از:

     

    تشخیص چهره

    تشخیص صدا

    اسکن اثر انگشت

    تشخیص عنبیه

    تشخیص هندسه دست

    تشخیص امضا

    این ویژگی ها اقدامات موثری برای احراز هویت قابل اعتماد و حفاظت از داده ها هستند.

     

     

    15. فناوری مبتنی بر مکان

    برنامه ها به طور گسترده در تله ماتیک برای ردیابی موقعیت فیزیکی دارایی ها (وسایل نقلیه، حیوانات، افراد) و انجام اقدامات مربوطه استفاده می شوند. این کار با کمک خدمات مکان محور و ژئوفنسینگ انجام می شود. برخی از موارد استفاده رایج از این فناوری عبارتند از:

     

    خدمات تاکسی

    بازاریابی و تبلیغات

    مدیریت ناوگان

    مسافرت و مهمان نوازی

    بدیهی است که فرصت‌های بسیار بیشتری وجود دارد که فناوری مبتنی بر مکان و حصار جغرافیایی در اختیار کسب‌وکارها قرار می‌گیرد و ما برنامه‌های بیشتری را با این ویژگی‌ها در سال 2022 و بعد از آن خواهیم دید.

     

     

     

    16. دستگاه خود را بیاورید (BYOD)

    مفهوم BYOD حاکی از آن است که کارمندان می توانند از دستگاه های تلفن همراه شخصی خود در محل کار استفاده کنند که قبلاً اکثراً ممنوع بود. اکنون، شرکت‌های بیشتری سیاست‌های BYOD را ارائه کرده‌اند یا قصد دارند. این مرحله به دلیل افزایش امنیت راه‌حل‌های موبایل و فناوری‌های ابری پیشرفته که می‌توانند با خیال راحت جریان‌های داده را همگام‌سازی کنند، امکان‌پذیر شده است.

     

    بازار BYOD در حال حاضر 181 میلیارد دلار تخمین زده می شود و پیش بینی می شود در سال 2022 دو برابر شود.

     

    شرکت هایی که این مفهوم را اتخاذ می کنند، دیجیتالی شدن را ساده می کنند و در عین حال در خرید سخت افزار صرفه جویی می کنند. کارمندان همچنین بهره‌وری را افزایش می‌دهند زیرا به اسناد/سیستم‌های کاری دسترسی دارند و می‌توانند به صورت 24 ساعته و 7 روز هفته از هر کجا به مشکلات رسیدگی کنند.

      

    استفاده از موبایل راه مناسبی برای تجارت است

    روندهای کنونی موبایل برای خود صحبت می‌کنند و ثابت می‌کنند که فناوری همچنان عمیق‌تر به زندگی ما نفوذ می‌کند. برنامه هایی که قبلاً فقط یک نقطه تماس دیگر با این برند بودند، در خط مقدم قرار گرفتند.

     

    توسعه موبایل از آخرین نوآوری ها پیروی می کند و راه حل های قدرتمند و راحت ارائه می دهد. شرکت ها برای جذب مشتریان وفادار بر روی موبایل تمرکز می کنند، در حالی که مشتریان انتظار دارند خدمات بیشتری از طریق برنامه ها در دسترس باشد.

     

    به زودی شاهد تعداد فزاینده ای از راه حل های گوشی های هوشمند خواهیم بود که از چندین فناوری پیشرفته استفاده می کنند. بسیاری از شرکت ها به اپلیکیشن ها به عنوان منبع درآمد مکمل یا حتی اولیه روی می آورند.

     

     

     

     

    شرکت پویا همراه آرمان سعی کرد در این مقاله 16تا از برترین فناوری ها را در سال 2022 ا به شما معرفی کند.

    امیدوارم که مطالب مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم 

    ارسال نظر